Grafmonument Strak is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

1 + 1 = ?

Grafmonument Strak

Een strak monument in RVS en graniet.

Eenvoudige lijnen

Grafmonument Strak belichaamt moderne eenvoud met strakke lijnen en hoogwaardige materialen, een tijdloos eerbetoon aan uw dierbare.

Ontwerp en materialen

Dit monument kenmerkt zich door een zerk van geborsteld Indian Black graniet, met aan beide zijden een vak van geslepen RVS. Binnen deze vakken kan grind worden geplaatst voor een eigentijdse uitstraling, maar ook beplanting behoort tot de mogelijkheden.

Letterplaat

Aan het hoofdeinde van de zerk staat een letterplaat die de perfecte balans tussen graniet en RVS weerspiegelt. Het grootste gedeelte van de letterplaat is gemaakt van geborsteld Indian Black graniet, terwijl een deel ervan bestaat uit geslepen RVS, waardoor een harmonieuze combinatie van materialen ontstaat.

Specificaties:

  • Materiaal: Indian Black graniet en RVS
  • Afwerking: Mat geborsteld graniet en geslepen staal
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Symboliek

De strakke lijnen en moderne uitstraling van Grafmonument Strak symboliseren de helderheid en stabiliteit van de herinneringen aan uw dierbare. Het monument straalt rust en sereniteit uit, waardoor het een rustgevende plek wordt om te gedenken en te reflecteren.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Strak, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.