Grafmonument Symbiose is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

2 + 4 = ?

Grafmonument Symbiose

Samenspel van twee warme steensoorten.

Eigentijds ontwerp

Grafmonument Symbiose is een grafmonument dat de harmonie tussen natuurlijke elementen en artistieke vormgeving belichaamt, ontworpen door Simon Gerssen in 2024 voor Grafkunst.nl.

Ontwerp en materialen

Dit grafmonument is gemaakt van twee verschillende steensoorten: Woodland Stone, met zijn karakteristieke houtlook, en White Onyx, bekend om zijn prachtige lichtheid. De twee delen worden gescheiden door een slingerende S-vorm, die het contrast tussen de materialen accentueert. Het dikteverschil tussen de delen versterkt dit effect en creëert een dynamisch visueel aspect.

Letterplaat

De letterplaat van Grafmonument Symbiose volgt hetzelfde concept als het grafmonument zelf. Het combineert Woodland Stone en White Onyx in een slingerende vorm, waardoor een visueel boeiende en harmonieuze compositie ontstaat die het oog van de toeschouwer vasthoudt.

Specificaties:

  • Materiaal: Woodland Stone en White Onyx
  • Afwerking: Mat geborsteld
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Symboliek

De S-vormige scheiding tussen de steensoorten symboliseert de symbiotische relatie tussen natuur en kunst, waarbij beide elkaar aanvullen en versterken. Het grafmonument nodigt uit tot contemplatie en reflectie, en herinnert aan de verbondenheid tussen de overledene en de natuurlijke wereld.

Ontwerper

Simon Gerssen, de ontwerper van Grafmonument Symbiose, staat bekend om zijn innovatieve en eigentijdse benadering van grafkunst. Zijn ontwerpen combineren vakmanschap met creativiteit en spreken tot de verbeelding van mensen die op zoek zijn naar een uniek eerbetoon aan hun dierbaren.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Symbiose, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.