Grafmonument Tranen is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

0 + 3 = ?

Grafmonument Tranen

Een elegant grafmonument in de mooiste steensoorten.

Een ontroerend eerbetoon aan geliefden

Grafmonument Tranen, ontworpen door Simon Gerssen voor Grafkunst.nl, is een symbolische uitdrukking van verdriet en herinnering, verankerd in de schoonheid van natuursteen en vormgeving.

Symboliek van tranen

Op de hoogte van de afgeronde hoek van de zerk staan twee traanvormige elementen van gepolijst White Onyx. Deze tranen symboliseren het verdriet en de emotie die gepaard gaan met het verlies van een geliefde. Door hun gepolijste oppervlakken vangen ze het licht op en creëren ze een sfeer van sereniteit en troost.

Kenmerken

Dit grafmonument is vervaardigd uit mat geborsteld Jurassic natuursteen, gekenmerkt door zijn unieke kiezelstructuur en gevarieerde tinten groen, grijs en rood. De zerk heeft een opvallende vorm, waarbij de hoek linksachter is afgerond, terwijl de andere drie hoeken haaks zijn. Deze subtiele asymmetrie voegt een gevoel van beweging en dynamiek toe aan het ontwerp.

Specificaties:

  • Materiaal: Jurassic natuursteen en White Onyx
  • Afwerking: Mat geborsteld en hoogglans gepolijst
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Een ontwerp van Simon Gerssen

Simon Gerssen, bekend om zijn gevoelige en doordachte benadering van grafkunst, heeft Grafmonument Tranen gecreëerd als een eerbetoon aan de menselijke emotie en de verbondenheid tussen geliefden, zelfs na het afscheid.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Betekenisvolle schoonheid

Grafmonument Tranen biedt niet alleen een prachtig eerbetoon aan de overledene, maar ook een bron van troost voor de nabestaanden. De combinatie van Jurassic natuursteen en gepolijst White Onyx creëert een tijdloos monument dat de herinnering aan uw dierbare voor altijd zal koesteren.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Tranen, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.