Grafmonument Tweeluik is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

0 + 8 = ?

Grafmonument Tweeluik

Een moderne herinnering.

Een modern ontwerp

Het Grafmonument Tweeluik is vervaardigd met een omranding van geslepen RVS 316, een hoogwaardig roestvrij staal dat bestand is tegen corrosie en ideaal is voor buitentoepassingen. Deze omranding biedt een eigentijdse uitstraling en creëert een subtiele overgang naar het omringende grind of de beplanting.

Symboliek van verbinding

Aan het hoofdeinde rust een kei, symbolisch verdeeld in twee helften. Tussen deze delen bevindt zich een horizontale RVS tekstplaat, die de band tussen geliefden of herinneringen weerspiegelt. Het moderne ontwerp en de duurzame materialen maken dit monument tot een tijdloos eerbetoon aan het leven.

Duurzaamheid en kwaliteit

RVS 316 staat bekend om zijn uitstekende corrosiebestendigheid, waardoor het perfect geschikt is voor grafmonumenten die blootstaan aan de elementen. Dit materiaal behoudt zijn glans en waardigheid, zelfs onder de zwaarste omstandigheden, waardoor het een blijvende herinnering biedt aan dierbaren.

Specificaties:

  • Materiaal: RVS 316 en Royal Impala graniet
  • Afwerking: Geslepen RVS en gepolijst graniet
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Opmerking

RVS 316 is een hoogwaardige roestvast staalsoort die vaak wordt gebruikt vanwege zijn uitstekende corrosiebestendigheid, met name in maritieme omgevingen en buitenapplicaties.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Tweeluik, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.