Grafmonument Universum een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

3 + 3 = ?

Grafmonument Universum

Een kosmisch eerbewijs.

Een hemelse reflectie

Laat je inspireren door het Grafmonument Universum, een eerbetoon aan het oneindige universum en de tijdloze banden die ons verbinden. De zerk, gehuld in geborsteld zwart graniet, dient als het canvas voor een kosmische vertoning van ‘vier planeten’. Met grootse precisie gemaakt, symboliseren deze ballen – van Orion Blue graniet, Labradorite, Azul Macauba tot White Onyx – de mysteries van het universum en de veelzijdigheid van het leven.

Duurzaamheid en verfijning

Gemaakt van hoogwaardige granietsoorten, belooft dit monument niet alleen duurzaamheid, maar ook een tijdloze esthetiek die generaties lang meegaat. Elke bal, met zijn unieke kleur en structuur, biedt een prachtig aanblik en weerspiegelt de oneindige schoonheid van de kosmos.

De ontwerper verteld:

“Dit monument herinnert ons eraan dat we deel uitmaken van iets groters, iets magisch. Het vertelt het verhaal van het universum en de tijdloze banden die ons allen verbinden.” – Simon Gerssen

Specificaties:

  • Materiaal: Zwart graniet, Orion Blue graniet, Labradorite, Azul Macauba en White Onyx
  • Afwerking: Zerk mat geborsteld, bollen hoogglans gepolijst
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“Deze grafsteen sprak ons meteen aan. De communicatie is fijn verlopen. Bedankt voor alle goede zorgen.” – Familie Feenstra

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Universum, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.