Grafmonument Versnelling is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

1 + 0 = ?

Grafmonument Versnelling

Exclusief grafmonument in Jurassic steen met een bronzen beeld.

Een uitnodiging tot reflectie

Dit is Grafmonument Versnelling, een eerbetoon aan kracht en vooruitgang. De omranding van geborsteld Jurassic graniet biedt een rustgevende en natuurlijke setting, met ruime mogelijkheden voor beplanting.

De symboliek van het jachtluipaard

Aan het hoofdeinde staat een hoogwaardig bronzen beeld van een jachtluipaard in volle versnelling. Dit krachtige dier symboliseert snelheid, gratie en moed, en herinnert ons eraan dat het leven een voortdurende reis is, vol beweging en dynamiek. Het beeld nodigt uit tot reflectie op de energie en passie die de overledene in het leven bracht.

De ontwerper verteld:

“Elke stap die we zetten in het leven is als een versnelling in een voortdurende reis naar het onbekende.” – Simon Gerssen

Specificaties:

  • Materiaal: Jurassic natuursteen en brons
  • Afwerking: Mat geborsteld natuursteen en gepatineerd brons
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“Het is een mooie grafsteen geworden. De kiezelvorm gaat heel mooi op in de natuurlijke omgeving van de begraafplaats.” – Familie Z

Neem contact op voor meer informatie

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over Grafmonument Versnelling. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het creëren van een blijvend eerbetoon aan uw dierbare.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Versnelling, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.