Grafmonument Vleugels is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

0 + 8 = ?

Grafmonument Vleugels

Een eerbetoon aan een dierbare.

Eenvoud en stijl

Grafmonument Vleugels, een ontwerp van Grafkunst.nl, is een eerbetoon aan de vrije geest en de eeuwige verbondenheid met onze geliefden. Met een prachtige combinatie van natuursteen en vakmanschap biedt dit monument een serene plek van troost en herinnering.

Kenmerken

Dit grafmonument bestaat uit een robuuste rechthoekige zerk van 8 cm dik, vervaardigd uit Indian Aurora graniet met een verfijnde gepolijste afwerking. Het middengedeelte van de zerk wordt gekenmerkt door een tuinsparing die over de lengte van de zerk loopt, waardoor ruimte wordt gecreëerd voor bloemen of planten.

Aan het hoofdeinde van de zerk staat een sokkel, waarop twee prachtig gebeeldhouwde vleugels rusten. Deze vleugels, gemaakt van hetzelfde Indian Aurora graniet, raken elkaar bijna aan het uiteinde, waardoor een symbolische en harmonieuze eenheid ontstaat.

Een hemels eerbetoon

Grafmonument Vleugels is meer dan alleen een gedenkteken; het is een symbool van de eeuwige verbondenheid en groei. De vleugels staan symbool voor de vrijheid van de ziel en herinneren ons eraan dat onze geliefden altijd bij ons zijn, zelfs als ze niet meer fysiek aanwezig zijn.

Specificaties:

  • Materiaal: Indian Aurora graniet
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst en gebeeldhouwd
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Een uitgebreide collectie steensoorten

Bij Grafkunst.nl geloven we in het creëren van gepersonaliseerde en unieke grafmonumenten. Daarom bieden we een uitgebreide collectie natuursteensoorten waaruit u kunt kiezen, zodat het monument perfect aansluit bij uw wensen en de persoonlijkheid van uw dierbare.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Vleugels, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.