Grafmonument Vogels is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

1 + 3 = ?

Grafmonument Vogels

Een monument van graniet, metaal en glas.

Een symbolische vlucht naar eeuwige rust

Grafmonument Vogels van Grafkunst.nl, is een eerbetoon aan de vrijheid van de ziel en de eeuwige verbondenheid met onze dierbaren. Dit unieke monument combineert vakmanschap met symboliek, waardoor het een betekenisvolle rustplaats vormt voor geliefden.

Kenmerken

Het grafmonument is vervaardigd uit Royal Impala graniet, met zorgvuldig afgeronde hoeken die een gevoel van zachtheid en sereniteit uitstralen. Aan het hoofdeinde staat een elegante, dunne, ronde sokkel die zweeft als een symbool van verheffing.

Op deze zwevende sokkel rust een prachtige grote ring van geslepen RVS, die met twee RVS pennen stevig is bevestigd. Aan de achterkant van de ring zijn drie RVS vogels bevestigd, elk in volle vlucht. Hun gracieuze houding symboliseert de vrijheid van de ziel en de onsterfelijke band tussen geliefden.

Voor de vogels is een glazen tekstplaat bevestigd, waarop een geëmailleerde tekst kan worden aangebracht. Deze tekstplaat voegt een persoonlijk element toe aan het monument, waardoor het een unieke en betekenisvolle herinnering wordt.

Een betekenisvolle rustplaats

Grafmonument Vogels biedt meer dan alleen een plek van rust; het is een symbolische reis naar vrede en verbondenheid. De vogels die in volle vlucht zijn afgebeeld, herinneren ons eraan dat onze dierbaren altijd bij ons zijn, zelfs als ze niet meer fysiek aanwezig zijn.

Specificaties:

  • Materiaal: Royal Impala graniet, RVS en glas
  • Afwerking: Gepolijst graniet, geslepen RVS en transparant glas
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Een persoonlijk gedenkteken

Bij Grafkunst.nl begrijpen we het belang van een gepersonaliseerd gedenkteken. Daarom bieden we de mogelijkheid om de glazen tekstplaat te personaliseren met een tekst die recht uit het hart komt, waardoor het monument een unieke en persoonlijke uitdrukking wordt van uw liefde en herinnering.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Vogels, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.