Grafmonument Vondel is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

7 + 0 = ?

Grafmonument Vondel

Het kortste gedicht uit de Nederlandse taal.

Een poëtische herinnering

Het Grafmonument Vondel omarmt de essentie van eenvoud met een omranding en sokkel van geborsteld zwart graniet. Op de sokkel prijkt de krachtige boodschap “U nu”, uitgedrukt in driedimensionale letters van Woodland Stone. Dit eert het kortste gedicht in de Nederlandse taal, geschreven door de beroemde Joost van den Vondel.

Een tijdloos teken

Met respect voor de rijke literaire erfenis, biedt dit monument een tijdloze herinnering aan geliefden. De combinatie van robuust graniet en verfijnde tekst weerspiegelt de diepte van verbondenheid en respect.

Persoonlijke inscriptie

Naast de centrale boodschap biedt de sokkel ruimte voor persoonlijke gravures en bloemstukken. Dit maakt het Grafmonument Vondel niet alleen een eerbetoon aan de literatuur, maar ook aan het individuele leven dat het vertegenwoordigt.

Specificaties:

  • Materiaal: Zwart graniet en Woodland Stone
  • Afwerking: Mat geborsteld en gezoet
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Duurzame materialen

Gemaakt van hoogwaardig graniet en Woodland stone, belooft dit grafmonument duurzaamheid en behoud van schoonheid door de jaren heen.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Vondel, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.