Grafmonument Walvis is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

6 + 0 = ?

Grafmonument Walvis

Een hommage aan de zee.

Een symbolische connectie

Grafmonument Walvis is een eerbetoon aan de majestueuze kracht van de zee en de verbinding met geliefden die haar omarmen. De golvende omranding, vervaardigd uit Azul Macauba graniet uit Brazilië, omarmt de ruimte als de golven van de oceaan. Aan het hoofdeind rust een walvisstaart, gebeeldhouwd uit zwart geborsteld graniet, als een icoon van kracht en bescherming.

Een tijdloze uitstraling

Dit monument ademt de tijdloze schoonheid van hoogwaardige materialen. Het Azul Macauba graniet straalt de diepte en helderheid van de oceaan uit, terwijl het zwart geborsteld graniet contrast biedt dat de aandacht trekt. Het grafmonument is niet alleen een visueel statement, maar ook een uitdrukking van verbondenheid en respect voor de natuurlijke wereld.

Een persoonlijke reflectie

Het Grafmonument Walvis biedt een unieke gelegenheid om een persoonlijk verhaal te vertellen. Of het nu gaat om herinneringen aan geliefden die van de zee hielden of om de symboliek van kracht en bescherming, dit monument nodigt uit tot contemplatie en herinnering.

Specificaties:

  • Materiaal: Azul Macauba en Zwart graniet
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst en Mat geborsteld
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Neem contact op voor een persoonlijke creatie

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek over het creëren van een blijvende herinnering aan uw dierbare.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij verzekeren een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Walvis, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.