Grafmonument Weerspiegeling is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

1 + 2 = ?

Grafmonument Weerspiegeling

De kunst van symmetrie.

Een tijdloze reflectie van liefde en herinnering

Grafmonument Weerspiegeling, een meesterwerk van Grafkunst.nl, belichaamt de diepgaande verbondenheid tussen geliefden en biedt een tijdloos eerbetoon aan hun leven en herinnering.

Kenmerken

Dit prachtige grafmonument is vervaardigd uit Royal Impala graniet, een duurzaam en elegant materiaal dat rust en sereniteit uitstraalt. Met een dikte van 8 cm en een gepolijste afwerking straalt de zerk kracht en duurzaamheid uit.

Aan het hoofdeinde van de zerk staan twee symmetrische gespiegelde letterplaten, gebeeldhouwd in een prachtige schelpvormige structuur. Deze unieke vorm symboliseert de eeuwige cyclus van het leven en de voortdurende verbondenheid tussen geliefden, zelfs na de dood. De letterplaten zijn vervaardigd uit Indian Black graniet en hebben een geschuurde matte afwerking, wat een subtiel contrast creëert met het gepolijste graniet van de zerk.

Een beteknisvol eerbewijs

Grafmonument Weerspiegeling dient als een betekenisvol eerbewijs aan het leven en de herinnering van dierbare overledenen. De symmetrische opstelling van de letterplaten symboliseert de harmonie en balans die ze tijdens hun leven deelden.

Specificaties:

  • Materiaal: Royal Impala en Indian Black
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst en mat geschuurd
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Een duurzaam gedenkteken

Bij Grafkunst.nl streven we naar perfectie in vakmanschap en duurzaamheid. Grafmonument Weerspiegeling is met zorg vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor het een blijvende en betekenisvolle rustplaats vormt voor geliefden.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Weerspiegeling, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.