Grafmonument Zielsverwanten is een ontwerp van Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

2 + 4 = ?

Grafmonument Zielsverwanten

Exclusief Azul Macauba graniet

Een symbolische samenkomst

Laat je inspireren door Grafmonument Zielsverwanten, een monument van gepolijst Azul Macauba graniet. De unieke verdieping, gescheiden door een elegante strook van gepolijst White Onyx, belichaamt de verbinding tussen twee zielen. Aan het hoofdeinde prijken gebeeldhouwde mensfiguren, een symbool van eeuwige liefde en verbondenheid.

Een persoonlijke gedenkplek

De liggende zerk biedt ruimte voor een persoonlijke tekst van duurzaam metaal zoals brons, aluminium of roestvrij staal. Zo wordt Grafmonument Zielsverwanten een unieke herdenkingsplaats, waar liefde en verbondenheid voor altijd worden vereeuwigd.

Hoogwaardige materialen en tijdloos design

Het gebruik van hoogwaardig Azul Macauba graniet en gepolijst White Onyx garandeert een tijdloze elegantie en duurzaamheid. Elk detail, van de gebogen verdieping tot de gebeeldhouwde mensfiguren, straalt kwaliteit en vakmanschap uit.

Specificaties:

  • Materiaal: Azul Macauba en White Onyx
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Afmetingen en personalisatie

Het grafmonument kan worden aangepast aan individuele voorkeuren en afmetingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over personalisatiemogelijkheden en prijzen.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Met zorg en respect geplaatst

Wij garanderen een respectvolle levering en plaatsing van het Grafmonument Zielsverwanten, met aandacht voor detail en uw persoonlijke wensen.