Grafsteen met letter D ontworpen door Simon Gerssen voor Grafkunst.nl

Offerte aanvragen

2 + 4 = ?

Grafmonument met letter

Granieten letter als uniek grafmonument.

Een letter met betekenis

Ontdek de unieke uitdrukking van herinnering met het Grafmonument met Letter, waar elke letter een persoonlijk symbool vormt. Kies uit een breed scala aan steensoorten en laat de initiaal van uw dierbare uitspringen in een tijdloos ontwerp.

Duurzaam en persoonlijk

Met de flexibiliteit van alle letters en alle steensoorten, biedt dit monument een duurzame herinnering die generaties kan overleven. Het geeft uitdrukking aan de unieke identiteit van uw geliefde.

Persoonlijke Touch

“Elke letter die we kiezen, vertegenwoordigt een heel universum.” – Simon Gerssen. Dit grafmonument is meer dan een rustplaats; het is een individuele ode aan een uniek leven.

Specificaties:

  • Materiaal: Indian Black graniet
  • Afwerking: Hoogglans gepolijst en mat gezoet graniet
  • Afmetingen: Op maat gemaakt

Wat Klanten Zeggen

“De letter symboliseert voor ons een leven vol verhalen. Dit monument brengt die verhalen tot leven en eerbetoon aan wie hij was.” – Corry D.

Offerte aanvragen

Wij nodigen u uit om een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over het personaliseren van het monument of over het materiaal? Vind uw antwoorden in onze FAQ-sectie.

Zorgvuldige levering

We begrijpen het belang van zorgvuldigheid. Daarom zorgen wij voor een respectvolle en punctuele levering van het grafmonument met letter.